Emarti

AVÍS LEGAL

DADES IDENTIFICATIVES


En compliment dels apartats 1 i 2 de l'article 10 de la llei 34/2002 d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) posem a la seva disposició la següent informació: La pagina web www.emartiabogados.com és titularitat de: DON ENRIQUE MARTÍ FERRER, DNI 42943815D, amb domicili al carrer Lluís Vives, núm. 9, 1er D, C.P. 07003, de Palma. Telèfon: 971753010 Fax: 971754273. Correu-E: e.marti.abogado@gmail.com

CONDICIONS GENERALS


La utilització d'aquest lloc web suposa la plena acceptació per part de l'usuari de les condicions generals d'ús vigents. El titular es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les condicions generals de l'ús així com altres condicions particulars, instruccions, reglaments o possibles avisos que siguin necessaris. De la mateixa manera, es reserva el dret de suspendre o interrompre el lloc web en qualsevol moment. L'accés, navegació i ús de www.emartiabogados.com és responsabilitat de l'usuari, de manera que aquest es compromet a fer servir el contingut de forma diligent i de forma lícita. DON ENRIQUE MARTÍ FERRER s'eximeix de qualsevol ús il·legítim dut a terme per l'Usuari.

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUALEn la present web, tots els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial, sobre els continguts són propietat de DON ENRIQUE MARTÍ FERRER o bé s'han obtingut les preceptives autoritzacions per al seu ús i inclusió en la pàgina web. Les marques, noms comercials i signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc www.emartiabogados.com són propietat de DON ENRIQUE MARTÍ FERRER per la qual cosa està prohibida la seva utilització sense l'expressa autorització per part del propietari. El titular autoritza els usuaris de la web a usar, visualitzar, imprimir els continguts del lloc web exclusivament per a ús privat. És per això que queda prohibida qualsevol distribució amb fins comercials o lucratius, així com la seva alteració o modificació. Per a un ús diferent a l'indicat, serà necessari obtenir el consentiment exprés de DON ENRIQUE MARTÍ FERRER. En cap cas hi haurà autorització presumpta.

EXCLUSIÓ DE LA RESPONSABILITAT


DON ENRIQUE MARTÍ FERRER declina qualsevol responsabilitat sobre la informació que s'obtingui tant dins o fora de la present pàgina web, reservant-se el dret a modificar en qualsevol moment la configuració i / o presentació de la pàgina. L'accés i l'ús de www.emartiabogados.com serà responsabilitat de qui el realitzi. El titular no respondrà de cap dany o perjudici que es derivi de l'accés o ús de la informació de la present pàgina web.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS


A la web www.emartiabogados.com l'usuari podrà trobar enllaços a diferents pàgines web mitjançant links, banners, articles, etc. Aquests enllaços no suposen una invitació o recomanació, per la qual cosa DON ENRIQUE MARTÍ FERRER no es responsabilitza del resultat obtingut. Els tercers podran establir enllaços a www.emartiabogados.com sempre que aquests enllaços vagin dirigits a la pàgina d’inici i s'estableixin en llocs, portals o blocs relacionats amb el contingut de www.emartiabogados.com. No es permet l'establiment d'enllaços cap a www.emartiabogados.com o qualsevol dels seus apartats des de pàgines de contingut adult, racista, masclista, xenòfob, violent o que atempti contra la moral i / o l'ordre públic. Quant als hiperenllaços que puguin aparèixer a la web, DON ENRIQUE MARTÍ FERRER no assumeix cap responsabilitat pel contingut i informació que continguin aquestes pàgines i en cap cas s'ha d'entendre que implica relació entre DON ENRIQUE MARTÍ FERRER i les persones titulars d'aquests continguts.

ÚS PER PART DE TERCERS


Els usuaris de la pàgina es comprometen a fer un ús adequat i diligent de les adreces de correu electrònic, telèfon i adreces facilitades en el lloc web, sent responsables del seu ús il·lícit.

JURISDICCIÓ I LLEI APLICABLE


La legislació aplicable al lloc www.emartiabogados.com serà l'espanyola. Qualssevol disputes relacionades amb www.emartiabogados.com se sotmetran a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de Palma, excepte la fixació d'un fur exclusiu o de l'aplicabilitat d'un altre fur per imperatiu legal.

POLÍTICA DE CONFIDENCIALITAT


DON ENRIQUE MARTÍ FERRER és compromès amb el respecte i la intimitat de l'usuari, així com amb la protecció de les seves dades personals, adoptant les mesures necessàries i exigides per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre, així com del Reglament de seguretat que preveu el Reial Decret 1720/2007. Els usuaris tenen reconeguts els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició i podran exercir-los a través del correu electrònic: e.marti.abogado@gmail.com o mitjançant carta certificada adreçada a c / Lluís Vives, núm. 9, 1er D, C.P. 07003, de Palma.


©2015 Enrique Martí Abogados y Asesores · Web by MCarmen Olariaga.